Μοντέλο, μουσικός παραγωγός, συγγραφέας και ο ορισμός της γαλλικής κομψότητας και του αυθεντικού Παριζιάνικου στιλ.

Η Caroline de Mairget έχει μεγαλώσει σε μία γαλλική αριστοκρατική οικογένεια από την οποία έλαβε την καλύτερη δυνατή μόρφωση με σπουδές στην Σορβόννη στον κλάδο των οικονομικών και της σύγχρονης λογοτεχνίας. Το 1994, ήταν η χρονιά σταθμός για την Caroline ,καθώς την ανακάλυψε ένα πρακτορείο μοντέλων και οι fashion experts κατάφεραν να φέρουν στην επιφάνεια το ταλέντο της στο modeling και την μόδα.

Ως μοντέλο έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους καλύτερους φωτογράφους του κόσμου όπως ο Mario Testino, Peter Lindbergh και Terry Richardson.  Ενώ μαζί με τον σύντροφό της, Yarol Poupaud,  έχουν ιδρύσει ένα rock music label εν ονόματι “Bonus Tracks Records”, όπου παράγουν soundtracks διαφημίσεων.

Ένα από τα τελευταία μεγάλα επιτεύγματα της Γαλλίδας είναι η συγγραφή και έκδοση του βιβλίου How o be Parisian που γνωρίζει τεράστια αναγνώριση και επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου. Στο βιβλίο αυτό η Caroline μαζί με τις άλλες δύο συνεργάτιδες της παρουσιάζουν με χιούμορ και μεγάλη δόση ειλικρίνειας το ύφος που διαθέτει μία γνήσια  Γαλλίδα.

Προτιμά το ανδρόγυνο ντύσιμο τονίζοντας πάντα την θηλυκή της πλευρά ενώ πολλές φορές την κερδίζουν οι μικρές ροκ προσθήκες στην εμφάνιση της. Χάρη στον ντελικάτο αέρα που αποπνέει πολλοί σχεδιαστές την επιλέγουν για τις επιδείξεις τους αφού αναδεικνύει με μία ανεπιτήδευτη κομψότητα τις δημιουργίες και συγκεντρώνει πληθώρα χειροκροτημάτων.