Η Maria Grazia Chiurri κατάφερε να αιχμαλωτίσει στις δημιουργίες της την θηλυκή και σοφιστικέ πλευρά της κάθε γυναίκας.

Έχει γίνει παράδοση πλέον το fashion show του γαλλικού οίκου Dior να πραγματοποιείται στο Musée Rodin του Παρισιού. Η Maria GraziaChiurri, καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου παρουσίασε τη Haute CoutureAutumn/ Winter 2018-2019 collection της και κατάφερε να αιχμαλωτίσει στις δημιουργίες της τη θηλυκή και σοφιστικέ πλευρά που κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της.  Η μοντέρνα ματιά της σχεδιάστριας στις κλασικές σιλουέτες του οίκου, με τα έντονα θηλυκά και κομψά στοιχεία, κάνουν τα σχέδια της να ξεχωρίζουν.

Η συλλογή αποτελούνταν από 70 looks από μακριά φορέματα, tops, φούστες αλλά και πανωφόρια, ενώ η Chiurri προτίμησε τις navy blue, χρυσές και nude αποχρώσεις, θέλοντας να προσφέρει στις δημιουργίες της μία ρομαντική, αλλά και ντελικάτη “πινελιά”.

Το στοιχείο, όμως, που εντυπωσίασε τους περισσότερους θεατές ήταν το τούλι, σε nude και ροζ παστέλ αποχρώσεις, αλλά και τα μεταξένια υφάσματα των φορεμάτων, τα οποία έμοιαζαν λες και είχαν βγει από παραμύθι. Όπως δήλωσε η σχεδιάστρια:« Η υψηλή ραπτική χρειάζεται μεγάλη δεξιοτεχνία και οι δημιουργίες μου θέλω να μοιάζουν σαν έναν όνειρο για το μέλλον».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το κείμενο αποτελεί αναδημοσίευση προσωπικού μου κειμένου από το gynaikamagazine.gr